meny
a la carte
østers & rød sambal terasi BL, SK pr.stk. 50,-
ris, ørretrogn & orange sambal F, SS 85,-
tempeh “sadheko” SU 89,-
yakitori kyllinghjarter & fishsauce F 165,-
hovelsrud kylling nuddelsuppe H, SS 170,-
stekt rapini, grilla ananas & tamarind 175,-
aubergine ‘terong balado’ H, S 185,-
siomay dumplings & prik nam pla F, SK, H 215,-
sei, sellerirotpuré & sauce vierge F, M 220,-
grilla flatbrød & oksehalerendang H, M, SK 245,-
ananas, kiwi, makroner & chantilly MA, M 169,-
BL - bløtdyr, SK - skalldyr, F - fisk, SS - sesam, SU - sulfitt,
P - peanøtter, S - soya, H - hvete, E - egg, MA - mandler, SN - sennep, M - melk
teatermeny — femrettarsmeny 650,-
eit tilbod om ein setmeny til gjestane som ønsker å ete middag før teaterframsyninga.
her byr vi på eit utval av smaksopplevingar frå menyen vår, med tre mindre serveringar, ein houdrett og til slutt dessert. alt dette for 650,- per person.
teatermenyen tar 1 time og 30 minutt, så bestill gjerne bordet til seinast 2 timar før framsyninga startar.
meny
ris, ørretrogn & oransje sambal F, SS
yakitori-kyllinghjarte & fiskesaus-gastrique F
siomay-dumplings & prik nam pla F, SK, G
grilla flatbrød & oksehalerendang G, M, SK
ananas, kiwi, makroner & chantilly MA, M
julebordsmeny — trerettarsmeny 500,-
ta julefeiringa på bule! denne menyen er tilgjengeleg for dei som bookar julebord hos oss. vi har plass til både små og store grupper, og kan garantere ei heilaftan full av gode smakar og hyggeleg julestemning. det vil òg vere mogleg å bestille menyen kvar søndag i advent.
meny
vinterkålsalat med valnøtter & appelsin N
ribberullestek ‘porchetta’ med potet, rosenkål & sennep- og jalapeñosaus M, SN
ananas, kiwi, makroner & chantilly MA, M
vi tilbyr òg pescetarisk og vegetarisk alternativ om ønskjeleg.
booking av julebordsmeny gjerast via e-post: booking@bule.no
barmeny
eit uformelt tilbod for deg som berre vil ta det med ro i vår baravdeling.
her kan du nyte eit glas vin og smake på ein eller to av snacksrettane våre – perfekt før eller etter ei teaterframsyning, eller berre som ein liten pause i kvelden.
inga reservasjon er nødvendig – berre stikk innom
østers & rød sambal terasi BL, SK 50,-
krupuk rekechips & tang SK 50,-
tempeh “sadheko” SU 89,-
hovelsrud kylling nuddelsuppe H, SS 170,-
stekt rapini, grilla ananas & tamarind 175,-
ris & oksehalerendang G 250,-